۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۴
سومین رکورد ماهانه فولاد هرمزگان به ثبت رسید

فولاد هرمزگان  در مهرماه نیز توانست با تولید ۱۵۳ هزار و ۲۳۲ تن تختال به رکوردشکنی‌های پی‌درپی خود ادامه دهد.

به گزارش فردای اقتصاد و به نقل از روابط عمومی فولاد هرمزگان، عطاالله معروفخانی مدیرعامل این شرکت در تشریح چگونگی تداوم موفقیت‌ها گفت: با توجه به تجربه سال قبل که در فصول مختلف سال خطوط تولید شرکت با محدودیت انرژی مواجه خواهند بود، به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شد که تعمیرات اساسی و سالانه شرکت در زمان محدودیت‌های انرژی انجام و خطوط تولید برای تولید حداکثری در زمان‌هایی که با محدودیت کمتری مواجه هستیم آماده شوند.

وی از ثبت رکورد ماهانه در فروردین‌ماه به‌عنوان گام نخست در سال جدید نام برد و افزود: در فروردین‌ماه رکورد تولید ۱۵۰ هزار و ۴۹۴ تن به ثبت رسید و در پایان شهریورماه نیز با تولید ۱۵۱ هزار و ۷۴۲ تن رکورد فروردین ارتقا یافت.

مدیرعامل فولاد هرمزگان تصریح کرد: کسب سومین رکورد ماهانه نشان داد ظرفیت‌ها و توانایی‌های خطوط تولید فولاد هرمزگان فراتر از همه محدودیت‌ها است و درصورتی‌که انرژی لازم مهیا باشد، این شرکت با تمام توان خود برای تحقق اهداف شرکت و صنعت فولاد کشور تلاش خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: فولاد هرمزگان به‌عنوان پیشرفته‌ترین کارخانه فولادی در کشور، در سال جاری استفاده از دانش بومی را در همه ابعاد تولید سرلوحه کار خود قرار داده و افزایش تولید و رکوردشکنی‌های پیاپی توسط این شرکت بیانگر اتخاذ استراتژی دانشی و صحیح است.

معروفخانی تاکید کرد: از زمانی که محدودیت انرژی بر صنعت فولاد کشور تحمیل شد، شرایط را به‌گونه‌ای فراهم کردیم که به‌محض اتمام محدودیت‌ها با افزایش تولید و رکوردشکنی، کاهش تولید را جبران کنیم. به همین منظور برنامه سنگین تعمیرات را برخلاف سال‌های گذشته که شرکت با محدودیت مصرف انرژی مواجه بود، اجرا کردیم؛ درعین‌حال با بهینه‌سازی خط تولید، کارخانه را برای دست‌یابی به اهداف ترسیم‌شده مهیا ساختیم.

وی از برنامه‌ریزی هدفمند به‌عنوان یکی دیگر از عوامل کسب این موفقیت‌ها نام برد و افزود: ازجمله عوامل رکوردشکنی، برنامه‌ریزی و آماده‌به‌کاری تجهیزات در خطوط تولید است که در هنگام فعال بودن خط تولید، این تجهیزات بتوانند بدون وقفه کار کنند. ضمن این‌که تامین مواد اولیه باکیفیت و به‌موقع نیز به‌ویژه در واحد احیا مستقیم در این مسیر کارگشا و موثر بودند؛ به‌طوری‌که با افزایش کیفیت و متالیزاسیون آهن اسفنجی بالطبع کمیت و کیفیت تولید نیز افزایش یافت.

به گفته معروفخانی اتخاذ تدابیری همچون افزایش عمق کوره که سبب کاهش شدید تعمیرات گرم نسوز کوره یا همان کف‌سازی و بانک‌سازی شده و منجر به بهبود پارامترهای تولیدی از قبیل کاهش زمان Power on، کاهش شارژ فلزی، افزایش راندمان، کاهش نرخ مصرف الکترود و کاهش نرخ مصرف نسوز که از شهریورماه در دستور کار قرارگرفته بود از دیگر عوامل دست‌یابی به این افتخار هستند.

تبادل نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha